Leklåda - Land of the Fairies

Vem vill följa med enhörningen till vattenfallet? Kuben öppnas upp till en rolig scen för spännande fantasilekar. Tre träfigurer medföljer - fé, enhörning och ekorre. Kan enkelt fällas ihop med figurerna i. Ett praktiskt bärhandtag i lådan gör den perfekt för att ta med sig vart man vill! Rekommenderas för barn från 18 månader och uppåt.
309 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
I Lager
SKU
HB301270
Tre träfigurer medföljer - fé, enhörning och ekorre. Utfällbar låda med bärhandtag rymmer figurerna när den fälls ihop. Tillverkad i stadig papp. Figurerna är av bokträ. Mått: 14 x 14 x 19 cm. Från HABA. Rekommenderas från 18 månader.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

"Inventive playthings for inquisitive minds" - Haba är ett tyskt företag som tillverkar leksaker av högsta kvalité. Haba har allt från byggklossar och bitringar för de minsta till byggsatser och uteleksaker för barn från 8 år. Deras pedagogiska spel är väl genomtänkta, dockorna är underbart fina. De har även fina barnmöbler, mattor och inredningsdetaljer som förstås kan tas in på beställning. Haba satsar hårt på säkerhet i design och tillverkning och de flesta av deras träleksaker tillverkas i Tyskland