FunEleFun fylla på och stänka - grå (från Yookidoo)

En lustig tratt-elefant till badet! Tratten i elefant-design har två öron, greppvänliga för små händer, och, om man hellre vill ha den på badkarskanten eller kaklet, en sugpropp. Tre olika munstycken som sprutar ut vattnet på olika sätt kommer med. En jätterolig och utvecklande leksak för ljuvliga stunder i badkaret! Från 10 månader och uppåt.
169 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
Ej i lager
SKU
YOO-40206
Badleksak från Yookidoo. Innehåller en tratt med 3 olika munstycken samt en sugpropp för montering på badkarsväggen eller kaklet. Tillverkad av säker, slagtålig plast. Mått: elefanttratten (utan munstycke): h 12,5 cm, d 10 cm. Introducerar barnet i begreppet orsak- verkan, utvecklar kognitiva färdigheter genom att utforska och experimentera. Utvecklar hand-öga-koordination och finmotorik. Från 18+ månader. (OBS! Lämn aldrig barnet obevakat i eller vid vatten)
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Yookidoos innovativa, interaktiva badleksaker är roliga och underhållande och stimulerar barnet att utforska och upptäcka. Vi har inte många leksaker med batterier i sortimentet-men Yookidoo är ett av undantagen för vi tycker att de är så bra och roliga!