Marius skepp - badbåt (från Lilliputiens)

Rolig båtfärja till badkaret! Charmiga noshörningen Marius färja av mjuk neoprene har lastlucka bak som stängs med kardborrelås, skorstenar på taket och lösa detaljer (livbåt, en söt kopp med sil och en gullig boll). En badleksak som inbjuder till plaskiga lekar och kul finmotorisk träning! Sugpropp som ankare gör att båten kan sättas fast vid badkarskanten - och sedan hängas upp på tork på kaklet när badstunden är över. Rekommenderas för barn i åldern ca 1-2 år.
469 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
I Lager
SKU
LIL-83195
Badleksak från Liliputiens. Tillverkad av 100% snabbtorkande neoprene. Längd ca 26 cm. Endast handtvätt. Skölj av med rent vatten och låt leksaken torka efter användning. Finmotorisk träning, visuella upplevelser, stimulerar fantasi och uppmuntrar reflektion. Från 12+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Lilliputiens är ett belgiskt företag som startades 1995 av två vänner med ett mål - att skapa pedagogiska, roliga och charmiga mjuka leksaker av högsta kvalitet. Lilliputiens favoritord är "förundran" - och alla deras leksaker har roliga saker att utforska och upptäcka. Charmiga figurer som bl a enhörningen Louise, noshörningen Maurius, lejonet Jack och draken Walter förekommer i allt från gosedjur till pussel och badleksaker.