Quutopia - To the rescue (badleksak i skumgummi)

Sjönöd i badkaret? Ingen fara, med det här roliga badsetet är alla snart räddade. Bygg ihop dina egna badleksaker av foambitarna - som flyter på vattnet - och ha en härlig lekstund i badkaret. Bygg en ö med fyr ocg fyrvaktare, en räddningsbåt med skeppare och sätt fast de fina molnen på kaklet eller badkarskanten. Bitarna fäster i varandra och på släta ytor när de är blöta. Figurerna fungerar även som fingerdockor. Från 10 månader...men de yngsta behöver säkert hjälp att sätta ihop bitarna.
199 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
QUUT-15172109
Badleksak To the rescue i serien Puzzle friends från Quut. Tillverkat av skumgummi/ EVA foam helt fritt från BPA, ftalater och latex. Förpackningens storlek: 28,5 x 21 x 3 cm. Från 10+ månader. OBS! Lämna aldrig barnet obevakat vid eller i vatten.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Quut är ett belgiskt designföretag vems anställda blev missnöjda med sandleksakerna som fanns till deras egna barn. Så... de designade en helt ny serie sandleksaker - med hjälp av sina 25 barn och många strandbesök! Dessa vackra produkter är fina i färg och form och är dessutom praktiska och hållbara.