24 stapelbara skålar i regnbågsfärger (från Grapat)

Färgglada träskålar med oändliga lekmöjligheter! Dessa fina skålar i fyra olika storlekar och 6 olika färger är perfekta för öppna lekar där fantasi och kreativitet får stort spelrum. Var och en av de 6 färgerna har 4 skålar i olika storlekar i fyra olika nyanser av samma färg - från mättad till riktigt ljus. Konstruera lekfulla världar, stapla i varandra, stapla på varandra, sortera efter storlek, färg, färgmättnad, göm saker i skålarna, lägg saker i skålarna, ta ur...osv. Rekommenderas från 3 år och uppåt.
749 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
GRP-20215

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

24 skålar av trä från Grapat. Tillverkade av PEFC-certifierat trä vilket betyder att materialet kommer från ett hållbart skogsbruk. Giftfria vattenbaserade färger. Storlek: 3 - 7,2 cm i diameter. Rengöring: torka av med fuktig trasa, ev med milt rengöringsmedel tex såpa. Sänk ej ner i vatten. Levereras i en helt plastfri förpckning. Från 3+ år
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
Träleksaker från Grapat

Grapat träleksaker - Enjoy Playing

Det spanska familjeföretaget Grapats historia startade med en idé om att barn faktiskt inte behöver så många leksaker och att vardagliga ting är utmärkta inspirationskällor till lek. Genomgående för Grapats fantasifrämjande träleksaker är att de kan användas på många olika sätt och att de inte är styrda av instruktioner och regler hur man ska leka med dem.

Träet kommer från hållbara odlingar, färger och ytbehandlingar är giftfria och helt vegetabiliska, och alla förpackningar är 100% plastfria. Varje lekset är unikt, handmålas och tillverkas lokalt i fabrik i Katalonien, Spanien.