Magna-tiles Djungeldjur (magnetiska byggsats med 25 bitar)

Vilda bygglekar med Magna-Tiles®!

Ett roligt 25-bitars set med Magna-tiles och magnetiska djungeldjur. Bygg spännande miljöer och lek fantasifulla djungeläventyr med de magnetiska plattorna i "djungeldesign" och vilda djur som hör hemma i den tropiska skogen.

En STEM-leksak som uppmuntrar öppen lek och kreativ konstruktion, kompatibla med alla andra Magna-Tiles set, slitstarka och hållbara - passar lika bra i förskolan som hemma.

Från 3 år och uppåt.

659 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
MGT-djungel

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Magna-Tiles® Jungle Animals. Magnetiska byggbitar och djur. 25-delar tillverkade av matkvalitets ABS-plast fri från BPA, latex och ftalater.

I lådan finns även roliga fakta om djungeldjuren i setet! Genom att leka med Magna-Tiles kan barnet utveckla sin kreativitet, träna sociala interaktioner och boosta språkutvecklingen, träna finmotoriska färdigheter mm.

Från 3+ år.

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Magna-Tiles - where math, science and creativity meet

Magna-Tiles och Magna-Qubix är magnetiska byggplattor och byggklossar. De tillverkas av Valtech LLC, ett amerikanskt familjeföretag, och designades ursprungligen av en japansk lärare som ville inspirera och skapa ett intresse för geometri och STEM-ämnen bland sina elever.

Magneterna i både Magna-Tiles och Magna-Qubix är starka och roterbara så att byggbitarna sitter fast mot varandra oavsett hur man sätter ihop dem. Plasten och magnetdelar är av högsta kvalitet, BPA-fria och säkra för barn från 3 år.