Bloco Vatten- & Elddrake - byggsats

Ett färgglatt och unikt byggset med fantastiska drakar! Visste du att en vatten-drakes nyckelkaraktärsdrag är att kunna se saker ur olika synvinklar , och att brand-drakar är kända för att följa upp med en idé när de sätter sitt sinne till det? Med detta unika konstruktion set från Bloco , Aqua & Pyro Drakar , kommer barn i åldrarna 6 och uppåt kunna välja att antingen sätta ihop några förslag på modeller av varelser genom att följa barnvänliga instruktioner , eller koka ihop sina egna skapelser genom att blanda och matcha , rotera och stapla. Från 6 år.
399 kr
CE EjUnder3 Prisbelönad
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
BC-35001
Bygg eld, vatten eller hybrid drakar med de 235 hög densitets skumbitarna. Som med alla Bloco bygg set, kan du bygga enligt instruktionerna - eller skapa din egen unika designs. Alla BLOCO bygg uppsättningar kan kombineras för ännu mer kreativa idéer. Ej för barn under 3 år på grund av små delar .
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3
PrisbelönadPrisbelönad

Bloco är ett företag baserat i Kanada som skapat en banbrytande patenterad konstruktionsleksak bestående av skumplastbitar med hög densitet och unikt designade plastkopplingar som man kan koppla ihop, stapla och rotera i valfri vinkel för att skapa underbara, roliga figuer att leka med eller ställa på hyllan. De är alla olika och kan byggas efter instruktionen, blandas med andra byggsatser till nya figurer, eller sättas ihop helt fritt. Möjligheterna är oändliga.