6 Nins, 6 koppar, 6 mynt i regnbågsfärger (från Grapat)

Inspirera till fri lek! Ett härligt träset med Nins-figurer, skålar och diskar - 6 av varje i 6 olika regnbågsfärger. Stapla, sätt i, matcha, sortera, räkna, lär färger, bygg fantasivärldar, berätta sagor, är bara några saker man kan göra med dessa som levereras helt utan reglerande instruktioner! Rekommenderas från 1 år och uppåt.
499 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
GRP-15101
Lekset i 18 delar av trä från Grapat. Setet innehåller 6 Nins figurer (höjd 6,5 cm), 6 koppar (höjd 9,5 cm, Ø 4,5 cm) och 6 diskar (Ø 4,8 cm) och en tygpåse med dragsko av GOT certifierat tyg. Rengör vid behov genom att torka av med fuktig trasa med milt rengöringsmedel tex såpa. Sänk ej ner i vatten. Tillverkade av PEFC trä. Färgade med vattenbaserade giftfria färger. Trärena delar behandlade med vegetabiliskt vax eller olja. Från 1+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Träleksaker från Grapat

Grapat träleksaker - Enjoy Playing

Det spanska familjeföretaget Grapats historia startade med en idé om att barn faktiskt inte behöver så många leksaker och att vardagliga ting är utmärkta inspirationskällor till lek. Genomgående för Grapats fantasifrämjande träleksaker är att de kan användas på många olika sätt och att de inte är styrda av instruktioner och regler hur man ska leka med dem.

Träet kommer från hållbara odlingar, färger och ytbehandlingar är giftfria och helt vegetabiliska, och alla förpackningar är 100% plastfria. Varje lekset är unikt, handmålas och tillverkas lokalt i fabrik i Katalonien, Spanien.