Mod Mobiles Set B

Designa dina egna fordon! Denna uppsättning av ModMobiles levereras med tre fordon och massor av byggmöjligheter. Det finns ytterligare ett set att komplettera med om man vill ha ännu fler byggmöjligheter. En ModMobile består av ett trä chassi med gummihjul, tre unikt formade skumgummibitar och två plastbitar (som håller skumgummibitarna på plats). Monteras ihop på ett par sekunder med ett smart "glid-system". Bilarna är helt kompatibla med varandra.
Reducerat pris 179 kr Ordinarie pris 289 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
I Lager
SKU
FBT-50056
ModMobiles från Fat Brain Toys. Utvecklar finmotoriken, uppmuntrar kreativitet och fantasilek. 12 delar att bygga 3 bilar av. Alla fordon fullt kompatibla med varandra Varje fordon mäter ca 11,4 x 8,9 x 5,7 cm. Alla fordon tillverkade av exceptionellt högkvalitativa material. Från 2 år och uppåt.
Mer information:
CE-märkningCE

Fat Brain Toys är en av de ledande leksaksdetaljisterna i USA. År 2006 började grundaren Mark Carson designa några leksaker som motsvarade vad han själv letade efter - stimulerande och kreativa leksaker med obegränsade möjligheter. Resultatet blev en serie byggleksaker och roliga spel och Fat Brain Toys tog steget från detaljist till tillverkare. Vi är glada att kunna erbjuda ett urval av deras fantastiska nyheter.