Skogsklossar och pussel (11 bitar)

Stapla, pussla och lek! Innehåller 11 fina skogsdjur som inbjuder till fantasifulla lekar. Organiska former som passar fint för små händer och laseretsade kanter och detaljer som ger figurerna karaktär. Träna finmotoriken genom att stapla djuren på varandra och försök så småningom att passa in alla klossarna/pusselbitarna/figurerna i träramen. De fina klossarna är även helt underbara som dekoration i barnrummet. En klassisk träleksak i modern design för barnets olika utvecklingsnivåer. Från 3 år och uppåt.
499 kr
Eko CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
I Lager
SKU
PC-6964
11 bitars träpussel för lek, byggande, pusslande och dekoration från Petitcollage. Tillverkat av FSC-certifierat europeiskt bokträ. Överensstämmer med CPSIA och ASTM standarder. Pusselbrickan i trä mäter 27 x 24 x 3 cm. Rekommenderas från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
EkoEko
Ej under 3EjUnder3

Petit Collage kombinerar modern estetik med god kvalitet och skapar djärva, tankeväckande produkter som inspirerar barnet till lek. Leksakerna växer med barnet och kan användas på mer än ett sätt. T ex träpussel som även är lekset och kreativa pyssel som när de är klara också de går att leka med. Produkterna designas i Petit Collage studio i Kalifornien och stor vikt läggs vid att välja återanvända eller återanvändbara material som är snälla mot både barnen och vår planet. Säkra, giftfria material och optimerade förpackningsstorlekar är en självklarhet för Petit Collage!