Vroom Blox (3 st)

Någon ringde 112! Nu är det bråttom att transformera de tre kuberna till räddningsfordon. Ta tag i hörnen, i närheten av hjulen, på varje kub och dra isär dem en efter en...där står ambulansen, polisbilen och brandbilen redo för dagens hjälteinsatser. Dekaler med fina illustrationer på alla kuber/fordon. I brandbilen sitter en dalmatiner, i ambulansen kan man se en katt och i polisbilen har vi en hund. Förvandla dem tillbaka till kuber när de fantasifulla lekarna tar en pause så är de lättare att förvara och ta med. Från 1 år.
359 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
  • 1 år
  • 2 år
I Lager
SKU
FBT-50067
Kuber som transformeras till fordon från Fat Brain Toy. Mått (som kub): 5,7 x 5,7 x 5,7 cm. Mått (som fordon) 13,3 x 8,9 x 5,7 cm. En leksak som stimulerar kreativt tänkande, uppmuntrar aktiv lek, utvecklar finmotoriken och tränar öga-hand-koordinationen. Från 1+ år.
Mer information:
CE-märkningCE

Fat Brain Toys är en av de ledande leksaksdetaljisterna i USA. År 2006 började grundaren Mark Carson designa några leksaker som motsvarade vad han själv letade efter - stimulerande och kreativa leksaker med obegränsade möjligheter. Resultatet blev en serie byggleksaker och roliga spel och Fat Brain Toys tog steget från detaljist till tillverkare. Vi är glada att kunna erbjuda ett urval av deras fantastiska nyheter.