1 barn + 1 hus i silikon (ljusrosa, Dëna)

Öppen leksak av silikon!

Leksak i två delar som kan användas på oändligt många olika sätt för barn i alla åldrar. Babyn tränar att greppa, utvecklar hand-öga-koordination och kan stoppa dem i munnen då de är tillverkade av godkänd matsilikon.

När barnet blir lite större, använd dem som armband, som ett enkelt 3D-pussel (stoppa i och ta ut "barnet" och andra föremål i huset, gräv ner dem i sand och ha en skattjakt, vänd dem ut och in och upptäck nya former, använd dem som stämplar eller formar, måla och rita med dem som mall och mycket mycket mer.

Kombinera med andra set och stapla, sortera, och lek fritt. Formarna kan användas i köket och tål både ugn, frys och diskmaskin!

Från ca 10 månader och uppåt.

Reducerat pris 99 kr Ordinarie pris 139 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
I Lager
SKU
DEN-3401013

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Leksak för fri kreativ lek från dëna Toys. Innehåller 2 ljusrosa delar: dëna KID och dëna HOUSE. Utvecklar motoriken, sensoriska, kognitiva, sociala,och emotionella färdigheter. Material: 100% silikon godkänd för lek och mat. Fri från BPA, PVC, latex och ftalater. Förpackningens storlek: 10 x 4 x 11 cm. Rengöring: Kan diskas i diskmaskinen. Från 10+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Multifunktionella leksaker av silikon!

Dënas leksaker är säkra, färgglada och enkla vilket stimulerar barnets fantasi och kreativitet. Tillverkade av matgodkänd silikon som gör dem säkra även att tugga på. Använd för fri lek, stapla, som bakformar, ute, inne, i vatten och på land. 

Med kärlek för Waldorfpedagogiken, men med önskan om ett alternativt material till trä, skapade Dëna sina öppna leksaker i silikon som är mjukt och bitvänligt.