Trybike cykelhjälm svart med on-off (välj storlek)

Säker hjälm för aktiva små cyklister! Cool svart hjälm med tryck för barn som sparkcyklar, balanscyklar eller cyklar på en "vanlig cykel". Säker, praktisk och bekväm i 2 storlekar, small (46-52 cm) och medium (52-58 cm). Hjälmen är lätt och har en justerbar hakrem samt inställningsratt i nacken för huvudstorlek. Foamfyllning och ventilationshål gör hjälmen bekväm att bära. Passar barn i åldern ca 2-12 år.
CE
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
Ej i lager
SKU
TRY-30COCO8
CE-märkt cykelhjälm från Trybike (CoConut) i 2 storlekar. Small (46-52 cm) och Medium (52-58 cm). Tillverkad i ABC-plast med skum/foamfyllning. Hakrem och omkrets kan ställas in efter barnets huvud. Ventilationshål håller huvudet avkylt. Vikt 340 resp 420 gram. Rekommenderas för barn i åldern 2-12 år.
Mer information:
CE-märkningCE

Trybike startades av två holländare med lång erfarenhet av balanscyklar. De ville skapa en riktigt hållbar, snygg och funktionell cykel, en sådan de själva hade önskat fanns då de var små. Företaget Co&Co jobbar målmedvetet med att skapa sina produkter med största hänsyn till vår planet och sina medmänniskor. En hållbar och högkvalitativ design garanterar en produkt som håller länge. Rätt val av material med ett minimum av plast har hög prioritet och man har hittat en mindre fabrik som tillverkar cyklarna enligt företagets vision. Vi gillar de smarta inställningsmöjligheterna, stabiliteten och flexibiliteten som låter barnet använda cykeln under många år. En nybörjarcykel designad av cykelfrälsta, erfarna holländare, kan det bli bättre?