Trybike cykelkorg

Fin cykelkorg till Trybike! Här får favoritnallen, vattenflaskan eller vad man nu kan behöva på cykelturen plats. Korgen fästes med två remmar vid styret. Passar även andra barncyklar med vanligt styre.
239 kr
CE-märkt enligt EN-71 Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
TRY-200-BSK

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Cykelkorg som passar till Trybikecylkarna och andra liknande barncyklar med ett vanligt styre. Flätad korg och läderband som kan justeras. Mått ca 27 x 18 x 18 cm. CE-märkt.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Trybike startades av två holländare med lång erfarenhet av balanscyklar. De ville skapa en riktigt hållbar, snygg och funktionell cykel, en sådan de själva hade önskat fanns då de var små. Företaget Co&Co jobbar målmedvetet med att skapa sina produkter med största hänsyn till vår planet och sina medmänniskor. En hållbar och högkvalitativ design garanterar en produkt som håller länge. Rätt val av material med ett minimum av plast har hög prioritet och man har hittat en mindre fabrik som tillverkar cyklarna enligt företagets vision. Vi gillar de smarta inställningsmöjligheterna, stabiliteten och flexibiliteten som låter barnet använda cykeln under många år. En nybörjarcykel designad av cykelfrälsta, erfarna holländare, kan det bli bättre?