Wishbone Cruise balanscykel (trä)

Wishbone Bike - Cruise är en snygg balanscykel med en design inspirerad av 1950 talets motorcyklar. Enkel och hållbar med ett justerbart säte (31 till 40 cm), två större hjul med gummidäck, lätt och enkel att bära. Först lär sig barnet att hålla balansen på Wishbone, därefter är det enkelt att börja cykla på en "riktig" cykel med pedaler. Från 2 år Vi har tyvärr inte möjlighet att slå in den här produkten som present.
Reducerat pris 1599 kr Ordinarie pris 1899 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
WB-4126

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Wishbones Bike - Cruise balanscykel från Wishbone Design Studio. Tillverkad av återvunnet plast- och björk från skog med återplantering. Förvara cykeln inomhus när den inte används för att skydda den mot väderslitage. Wishbone är inte bara en av de mest innovativa gåcyklarna på marknaden - den är också en av de grönaste. Utvald som en av de 100 grönaste företagen av Time Magazine år 2010 är Wishbone cyklar tillverkade av FSC trä. Hjulen tillverkas av 60% återvunnen plast. Läs mer om Wishbones cyklar i vår blogg.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning

Wishbone Design Studio finns i Nya Zeeland och designar och tillverkar innovativa barnprodukter med flera funktioner som kan används länge. Wishbone är även "grönt" - deras träprodukter tillverkas av FSC trä från egna plantager. Cykelhjulen tillverkas av 60% återvunnen material.