Djeco magnetiskt spel - färgglada grafiska fiskar

Färgglatt magnetiskt fiskespel! Lägg alla 12 färgglada fiskarna med grafiska mönster i havet, dvs den vackert illustrerade lådan. Fiska själv eller med en kompis, det finns 2 magnetiska spön om ni vill fiska tillsammans. Från 3 år.
235 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
Ej i lager
SKU
DJ01658
Magnetiskt fiskespel från Djeco. Innehåller 12 fiskmagneter av trä i starka färger och två fiskespön. Lådan kan användas som förvaring och som damm till fiskarn och har måtten 28 X 15 X 2,5 cm. Från 2+ år. OBS! Magneter kan vara mycket farligt att svälja. Magnetiska leksaker ska alltid kontrolleras noga regelbundet så att det inte uppstått några skador.
Mer information:
CE-märkningCE

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.