Corolle docka - Calin att klä på (rosa)

Denna rosa dockan är otroligt söt och fin - och redo för lek! Hon är en enklare variant av Corolles populära "Calin" serien. Hon har ingen avtagbar klädsel, bara ett hårband som matchar hennes påsydda body. Förstås finns det extrakläder att köpa till, men för de yngsta räcker det ofta med bara dockan. Från 18 månader.
389 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
COR-CML64-R
Corolles Mon Premier Calin-dockorna är fantastiskt fina och välgjorda och har en kropp som är mjuk och fylld med pärlor, vilket gör att den är kramgo, lite tyngre och kan sitta och ligga ner på flera olika sätt. Armar och ben är gjorda i vinylplast.Den här dockan är 30 cm lång och godkänd från 18 månader.Alla Corolles dockor doftar svagt av vanilj!
Mer information:
CE-märkningCE

Corolle dockor är lekvänliga och fantastiskt fina. Dockorna är designade i Frankrike och det finns dockor för barn från 18 månader och uppåt. Dockorna finns i olika serier som är anpassade efter olika åldersgrupper i både storlek och intresse. Tillbehör och extrakläder finns för varje serie dockor. Det ska vara lätt och kul för alla barn att leka med dockorna. Dessutom har alla Corolles dockor en svag doft av vanilj, ljuvligt tycker vi!