Handdocka med fingerdockor - Alice (Lilliputiens)

Ett underbart set med handdocka och fingerdockor! Räven Alice tittar fram bland löven, och med sig har hon sina 3 söta rävungar - alla i form av fingerdockor med olika humör. Hitta på roliga och spännande sagor, lek titt-ut med den rävarna och låt barnet fascineras av de roliga effekterna i de olika fingerdockorna - en prasslar, nästa innehåller en skallra och den tredje piper när man trycker på den. "Löven" runt Alice bjuder också på spännande upptäckterfickor, spegel och söta applikationer. Från 9 månader.
499 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
  • 1 år
  • 2 år
Ej i lager
SKU
LIL-86607

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Mjuk babyleksak från Lilliputiens med handdocka (höjd ca 28 cm) och 3 fingerdockor. Allt tillverkad i mjuk plysch. Kan tvättas i 30 grader. Från 9+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Spännade, charmiga babyleksaker!

Lilliputiens är ett belgiskt företag som startades 1995 av två vänner med ett mål - att skapa pedagogiska, roliga och charmiga mjuka leksaker av högsta kvalitet. Lilliputiens favoritord är "förundran" - och alla deras leksaker har roliga saker att utforska och upptäcka. Charmiga figurer som bl a enhörningen Louise, noshörningen Maurius, lejonet Jack och draken Walter förekommer i allt från gosedjur till pussel och badleksaker.