Handdocka - Jack & the Beanstalk (med fingerdockor)

Hjälp Jack att fly från jätten! Jack stjäl jättarnas harpa och den gyllene gåsen-hinner han fly nerför bönstjälken innan de fångar honom? Jätten (handdocka), och tre fingerdockor (Jack, Jacks mamma och en ko), en avtagbar harpa, gåsen samt en bönstjälk ingår. Fingerdockorna förvaras i fickor på jättens ryggen. Uppmuntar barn (och föräldrars) kreativitet och fantasi. Rekommenderad från 4 år och uppåt.
199 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
Ej i lager
SKU
FC2502
Handdocka och fingerdockor från Fiesta Crafts. Innehåller en handdocka (jätten) och tre fingerdockor (Jack, Jacks mamma och en ko), en avtagbar harpa, gåsen samt en bönstjälk. Fingerdockorna förvaras i fickor på jättens ryggen. Rekommenderad från 4 år och uppåt.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Fiesta Crafts grundades 1990 i England. Företaget brinner för att designa och tillverka leksaker som barnen kommer att älska att leka med om och om igen. Deras underbara handdockor passar perfekt till sagoläsning och uppmuntrar till fantasilek. Varje docka är sydd i material av hög kvalitet. Dockorna har ben som gör dem mer realistiska och gör att de också kan lekas med som vanliga dockor.