Lottie docka - Be kind

Välj att vara snäll! Lottiedocka som uppmuntrar empati och förståelse, att stå upp för andra och vara en bra vän. Leksaker som uppmuntrar till öppen lek kan hjälpa barnen att lära sig mer om sig själva, sina vänner och omvärlden! Lottiedockan "Be Kind" kommer med ett viktigt budskap och kläder med smarta kardborreknäppningar som gör dem lätta att ta av och på. Från 3 år.
249 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
LOT-155

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Lottiedocka med kläder. Längd: 18 cm. Tillverkad av plast. Kläder med kardborrelås som är enkla att ta av och på för små händer. Vridbara armar, huvud och ben, böjbara knän. Lottiedockorna har en 9-årings proportioner (med undantag för huvudet för att göra plats för mer hår). Håret är av fin kvalitet som tål många nya frisyrer. Lottiedockan Be Kind har hängselklänning, tröja, tights, skor och hårband. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Dockor som uppmuntrar lek!

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn och har spännande intressen som passar åldern. Kläderna har välarbetade detaljer och är lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter som uppmuntrar olikheter och ger utrymme för en lekfull barndom. Många av dockorna har verkliga barn som förebilder!