Lottie docka - Fotografen Mia

Lotties nya vän Mia älskar att fotografera! Följ med Mia ut i naturen och fota för skoltidningen. Mia har en snygg och praktisk röd regnjacka med huva, röda gummistövlar, långärmad tröja med en nyckelpiga på, mörka jeans, kamera, skoltidning, axelväska samt några bilder av vilda djur från en fototävling. Mia har cochlear implantat (hörsel-implantat), långt vågigt mörkt hår, bruna ögon. Från 3 år och uppåt.
249 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
LOT-082

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Lottie, Finn & Friends är 18 cm långa med detaljerade, fantasifulla kläder, av- och påtagbara med kardborreband. Hår av mycket hög kvalitet vilket gör det mjukt och lätt att borsta. Armarna har kulleder (kan vridas ett helt varv), benen har kulleder i höfterna (tillåter split fram, bak och i sidled) och böjbara knän. Rekommenderas för barn från 3+ år.

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Dockor som uppmuntrar lek!

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn och har spännande intressen som passar åldern. Kläderna har välarbetade detaljer och är lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter som uppmuntrar olikheter och ger utrymme för en lekfull barndom. Många av dockorna har verkliga barn som förebilder!