Lottie docka - True Hero

Lottie som en riktig superhjälte! Att behöva läggas in på sjukhus kan vara jobbigt och lite skrämmande. Lottiedockan True Hero skapades efter att 12-åriga Aoibheann Mangans lärde sig koda för att kunna skapa en app för barn som måste läggas in på sjukhus. Hon ville visa att det inte är så läskigt som man kanske tror! I förpackningen finns det en QR-kod som tar dig direkt till Aoibheanns app. Lottie har med sig sin superhjälte-mantel och sin älskade nallebjörn, sitt skönaste nattlinne och ett par varma, röda tofflor. Från 3 år och uppåt.
249 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
LOT-159

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Lottie, Finn & friends-docka med tillbehör från Arklu. Dockan är 18 cm lång. Kläder och tillbehör medföljer. Kläderna är lätta att ta av och på tack vare kardborreknäppningarna. Dockan ha kulskålsleder (helt varv), kulskåls höfter (tillåter split fram, bak och i sidled), böjbara knän och huvudet kan vridas i sidled. Rekommenderas för barn från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Dockor som uppmuntrar lek!

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn och har spännande intressen som passar åldern. Kläderna har välarbetade detaljer och är lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter som uppmuntrar olikheter och ger utrymme för en lekfull barndom. Många av dockorna har verkliga barn som förebilder!