Lottie docka - Robot Girl

Lottie älskar teknik! Den här Lottiedockan är fascinerad av teknik och robotar och kommer klädd i ljusblå huvjacka med coolt atomtryck, keps, t-shirt med en robottryck, jeans, ljusblå skor och glasögon med svarta bågar. Liksom alla Lottie & Finndockor är hon 18 cm lång och har en 9-årings proportioner och intressen! Perfekt storlek med kläder som är lätta att ta av och på. En rolig och pedagogisk barnvänlig docka som låter barn få vara barn! Från 3 år och uppåt.
249 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
LOT-031

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Lottiedocka med kläder och tillbehör från Arklu. Tillverkad av plast och tyg. Huvud och armar kan vridas, knän böjas och benen vridas framåt, bakåt och i sidled. Längd: 18 cm. Läs mer om Lottie dockor i vår blogg: Lottie dockor - söta dockor som uppmuntrar lek.

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Dockor som uppmuntrar lek!

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn och har spännande intressen som passar åldern. Kläderna har välarbetade detaljer och är lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter som uppmuntrar olikheter och ger utrymme för en lekfull barndom. Många av dockorna har verkliga barn som förebilder!