Lottie Pony Club (Häst och docka)

Lotties ponnyklubb! Det handlar inte bara om ridning, Lottie lär sig att ta hand om hästen Seren och pluggar för att få utmärkelser i ämnena utfodring, utrustning, beteende och skötsel. Lottie är fint klädd i ridbyxor, ridjacka i tweed, skjorta och slips, stövlar och ridhjälm. Seren Welsh Mountain Pony är utrustad med sadel, träns, stigbyglar och schabrak (fungerar som en skyddskudde mellan ponny och sadel). Från 3 år.
479 kr
CE EjUnder3 Prisbelönad
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
Ej i lager
SKU
LOT-054

Docka och ponny med kläder och utrustning. Dockan och hästen är är 19 cm höga. Mankhöjd på hästen 13 cm.  Ej för barn under 3 år-innehåller smådelar. Läs mer om Lottie dockor i vår blogg: Lottie dockor - söta dockor som uppmuntrar lek.

Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3
PrisbelönadPrisbelönad

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn (med undantag för huvudet som är lite större för att ge plats åt hår). Kläderna är färgglada med välarbetade detaljer, lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter och tillåter både tjejer och killar att vara barn och njuta av sin barndom!