Lottie Pony Club (Häst och docka)

Lottiedocka och häst! Lottie älskar att rida och ta hand om sin häst. Hon pluggar utfodring, utrustning, beteende och skötsel för att kunna göra det på bästa sätt! Lottie är klädd i ridbyxor, ridjacka i tweed, skjorta och slips, stövlar och ridhjälm. Seren Welsh Mountain Pony är utrustad med sadel, träns, stigbyglar och schabrak som fungerar som en skyddskudde mellan ponny och sadel. Från 3 år och uppåt.
399 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
Ej i lager
SKU
LOT-054

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Docka och ponny med kläder och utrustning. Dockan är 18 cm lång, hästens mankhöjd är ca 13 cm. Lottiedockorna har en 9-årings proportioner med ett lite större huvud för att ge plats åt det borstbara håret. Läs mer om Lottie dockor i vår blogg: Lottie dockor - söta dockor som uppmuntrar lek.

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Dockor som uppmuntrar lek!

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn och har spännande intressen som passar åldern. Kläderna har välarbetade detaljer och är lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter som uppmuntrar olikheter och ger utrymme för en lekfull barndom. Många av dockorna har verkliga barn som förebilder!