Lilla Rubens Maria (i partykläder)

Maria är klar för kalas! Dockan Marias bruna broderade ögon är omsorgsfullt fastsydda för hand, liksom de långa ögonfransarna. Hon har rosiga babyrunda kinder, beige hudton och svart hår med lugg. Maria är klädd i en randig lila klänning med turkos och cerisa detaljer och en vit t--shirt med lila och turkosa grodor på. I håret sitter ett lila hårband med en ceris blomma på. Dockan har granulat i baken som extra tyngd. Från 3 år och uppåt.
599 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
I Lager
SKU
RB50036
Docka från Rubens Barn i serien "Little Rubens-party collection". Hår, hud och stoppning tillverkade av polyester. Kan tvättas i maskin på 30 grader. Marias garderob kan utökas med alla dockkläder som passar till Little Rubens. Lilla Maria är 40 cm lång och väger 550 g. Kläderna är av polyester och bör handtvättas. Från 3 år.
Mer information:
CE-märkningCE

Rubens barn dockor är mjuka, kramgoa dockor med glada ansikten. Dockorna tillverkas av mjukaste fleece och varje broderat öga och mun appliceras för hand. Rubens barn dockor är skapade för alla åldrar och finns i flera olika serier och storlekar.