Lilla Rubens docka Emil (i partykläder)

Emil är klar för kalas! Emil är en ljuvlig pojkdocka som många vill krama. Han charmar både pojkar och flickor-det förstår man när man ser in i hans bruna nyfikna ögon. Emil har ett ljust runt ansikte med en vänlig leende mun och två skrattgropar placerade på sina friskt rosa kinder. Ansiktet är skickligt handarbetat i varje detalj. Little Emil bär trendiga jeans, en blå rutig tröja och en halsduk med hundmotiv på. Dockan har granulat i baken som extra tyngd. Från 3 år.
599 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
RB50033
Docka från Rubens i serien "Little Rubens-party collection". Hår, hud och stoppning tillverkade av polyester. Kan tvättas i maskin på 30 grader. Emils garderob kan utökas med alla dockkläder som passar till Little Rubens. Dockan är 40 cm lång och väger 550 g. Kläderna är av polyester och bör handtvättas. Från 3 år.
Mer information:
CE-märkningCE

Rubens barn dockor är mjuka, kramgoa dockor med glada ansikten. Dockorna tillverkas av mjukaste fleece och varje broderat öga och mun appliceras för hand. Rubens barn dockor är skapade för alla åldrar och finns i flera olika serier och storlekar.