Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Dockor, handdockor och dockskåp - Bondgård

Dockor - Bondgårdar och bondgårdsdjur

Klassiska och moderna dockor för flickor och pojkar

Alla barn älskar dockor! Det här är en universell leksak som aldrig tycks gå ur tiden. Dockan stimulerar till fantasifull lek där barnet iscensätter verkliga och overkliga händelser, och den är viktig både för flickor och för pojkar. Unna barnet den lek som uppstår med dockan som kan få rollen som en kompis, ett yngre syskon eller en bebis som ska skötas om med klädbyten och promenader i vagn. En docka blir en vän för livet som får följa med lite varstans. 

Vi har klassiska och moderna dockor med roliga tillbehör. Hos oss hittar du dockor för det lilla barnet och dockaorna som passar lite äldre barn som lägger större fokus på detaljer och design. Välj från kända varumärken som Rubens Barn, Adora, Haba, Corolle, Groovy Girls, Lottie, mfl!

Vi pratar gärna dockor med dig via chatten eller med email på hej@abcleksaker.se.


Stimulera barnets intresse för djur med en trevlig bondgård! Här erbjuder vi ett högkvalitativt sortiment av både bondgårdar och bondgårdsdjur för barn i alla åldrar, samtliga väl genomtänkta och framtagna för att stimulera lek och utveckling. Om du letar efter en leksak som är både lekfull såväl som lärorik hittar du det du söker här. Ta dig en titt på våra detaljrika och slitstarka plastfigurer, vi har allt från grisar till gäss. De är självfallet även helt giftfria. Är du ute efter en komplett bondgård med djur och stall från välkända Schleich, eller föredrar du klassiska och vackra träfigurer? Från lekset till skallror, vi har allt inom temat bondgård.