Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Inga produkter i varukorgen

Dockor, handdockor och dockskåp - Trädgårdsleksaker för barn i alla åldrar

Dockor - Trädgårdsleksaker som utvecklar

Klassiska och moderna dockor för flickor och pojkar

Alla barn älskar dockor! Det här är en universell leksak som aldrig tycks gå ur tiden. Dockan stimulerar till fantasifull lek där barnet iscensätter verkliga och overkliga händelser, och den är viktig både för flickor och för pojkar. Unna barnet den lek som uppstår med dockan som kan få rollen som en kompis, ett yngre syskon eller en bebis som ska skötas om med klädbyten och promenader i vagn. En docka blir en vän för livet som får följa med lite varstans. 

Vi har klassiska och moderna dockor med roliga tillbehör. Hos oss hittar du dockor för det lilla barnet och dockaorna som passar lite äldre barn som lägger större fokus på detaljer och design. Välj från kända varumärken som Rubens Barn, Adora, Haba, Corolle, Groovy Girls, Lottie, mfl!

Vi pratar gärna dockor med dig via chatten eller med email på hej@abcleksaker.se.


Att barn älskar djur och natur är nästan lika självklart som att barn älskar glass. Eftersom vi vet hur viktigt det är att stimulera ett barns intresse, samtidigt som man uppmuntrar till kreativitet, erbjuder vi här noga utvalda leksaker på just temat trädgård. Och du – vi har något för alla, även de minsta. Låt den lilla trädgårdsmästaren delta med sitt egna trädgårdsset, trädgårdsväskan från Melissa & Doug har allt från kratta till spade. Letar du efter en liten vattenkanna till din bebis, eller ska det äldre barnet föräras med ett botaniskt laboratorium? Från gosedjur i form av kvittrande näktergalar till sparkcyklar med blommor, vi har något för alla inom trädgårdsleksaker.