Experimentera med parfymer

Lek parfymör och skapa dina egna parfymer. Här kan du lära dig vetenskapen bakom parfymframställning och själv blanda till din favoritparfym. 13 väldoftande experiment och en 36-sidig instruktionsbok på svenska. Varje experiment har en tydlig steg för steg beskrivning. För att experimenten också ska vara inlärningstillfällen så finns det en faktadel i instruktionsboken. Du lär dig parfymens historia, hur tillverkningen går till, vad en parfym består av och hur den är uppbyggd. Med de doftämnen som följer med i lådan och egentillverkade doftämne så kan du bland annat skapa parfymer, badsalt, massageolja och rosenvatten. Laborera dig fram till din favoritparfym
429 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 8+
Ej i lager
SKU
S4Y-S4EP01

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Experimentera med parfymer - lådan innehåller bland annat: havssalt, citronsyra, flytande glycerin, kosmetisk färg, natriumbikarbonat, citrondoft, persikodoft, vaniljdoft, tepåsar, skyddshandskar, sprayflaskor, tratt, mätkoppar, pastörpipetter, plastspatel, provrör filtrerpapper, träspatlar, trästickor och testremsor. Utrustningen är i plast för att vara säker och hållbar. Förutom delarna i kemilådan behöver man komplettera med ämnen som oftast finns i hushållet.

Experimentlådan ska alltid användas under vuxens övervakande. Det är viktigt att den vuxne läser igenom säkerhetsregler och instruktioner innan laborationen påbörjas. Från 8 år.

OBS! Experimentlådan innehåller doftämnen som kan orsaka allergier.

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Science4you är företaget som brinner för pedagogiska, vetenskapliga leksaker. Man vill öka medvetenhet och kunskap inom området och visa hur detta kan användas i det dagliga livet-av både vuxna och barn. Roliga experimentset som kompletteras med vanliga hushållsprodukter. Låt barnet tidigt upptäcka glädjen med vetenskap genom kul, utvecklande experiment!