Hönan Ophelie och hennes kycklingar (Lilliputiens)

En annorlunda handdocka och leksak! Hönan gömmer ett ägg i sin mjuka mage och där ligger hennes 4 söta kycklingar, numrerade från 1 till 4, med olika upplevelser för olika sinnen. En kyckling gör kacklande ljud, en prasslar när man kramar den, en piper och en är en skallra. Hönan själv har en insydd bjällra som låter när man rör den. Denna gulliga kvintett är även redo för dockteater eftersom hönan är en handdocka och de små kycklingarna fingerdockor! Från 6 månader.
499 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
  • 1 år
  • 2 år
I Lager
SKU
LIL-86635
Mjuk babyleksak från Lilliputiens med handdocka, 4 fingerdockor och ett ägg. Allt tillverkad i mjuk plysch. Kan tvättas i 30 grader (OBS! inte kycklingen med ljud!) Från 6+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Lilliputiens är ett belgiskt företag som startades 1995 av två vänner med ett mål - att skapa pedagogiska, roliga och charmiga mjuka leksaker av högsta kvalitet. Lilliputiens favoritord är "förundran" - och alla deras leksaker har roliga saker att utforska och upptäcka. Charmiga figurer som bl a enhörningen Louise, noshörningen Maurius, lejonet Jack och draken Walter förekommer i allt från gosedjur till pussel och badleksaker.