Instrument - bjällra (Plan Toys)

Roligt musikinstrument för nybörjaren! Ett underbart litet musikinstrument med bjällror och ett smart handtag som gör att de allra yngst får ett bra grepp om musiken! Från 18 månader och uppåt.
99 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
I Lager
SKU
PT-6430
Musikinstrument med bjällror från Plan Toys. Tillverkat av solitt trä från hänsynsfullt avverkade gummiträd som slutat producera latex. Den färgade delen är gjord av smarta materialet PlanWood som består av sågspån från träspill, ekologiska, giftfria färger och giftfritt lim. Diameter ca 10 cm. Från 18+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!