Burköppnare med konservburk

Ett fint set med konservöppnare som är precis som en riktig - fast mycket roligare! Detta underbara set passar perfekt att använda i ett leksaks-kök för att göra det lite mer realistiskt men är även lika roligt att leka med som det är. Låt din unga kock välja bland de två konserverna som innehåller mandariner eller ravioli, sätt sedan på konservöppnaren på locket och snurra på toppen av öppnaren för att ta bort locket. Detta underbara set är anpassat för att vara enkelt och samtidigt realistisk för barn från 3 år.
Reducerat pris 79 kr Ordinarie pris 119 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
Ej i lager
SKU
MD14524

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Ett roligt set som innehåller två stycken leksaks-konservburkar och en leksaks-konservöppnare. Konservburkarna har ett räfflat lock som gör det lätt att öppna med konservöppnaren. Locket kan enkelt sättas fast igen och öppnas med konservöppnaren om och om igen. Kommer förpackat i en låda som mäter 16 x 23 x 7 cm. Från Melissa & Doug.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Klassiska leksaker från USA!

Melissa & Doug är ett amerikanskt företag som grundades för över 20 år sedan i parets garage. Företaget tillverkar pedagogiska träleksaker, klossar, pussel, låtsasmat, magnetiska leksaker mm - alla med unik design och av hög kvaliet.