Leksaksmat med kött (Plan Toys)

Lek mer med maten! Ett härligt lekset med fisk, kött, kyckling och korvar - i delar sammanfogade med kardborrefäste. Använd träkniven och dela maten i bitar - ett realistiskt "skärljud". Från 18 månader.
249 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
I Lager
SKU
PT-3457
Lekset 15 delar med fisk, kött och chark från PlanToys. Material: trä. Giftfria, sojabaserade färger. Måttreferens fisk längd 12,5 cm. Tränar finmotoriken och koordination samt uppmuntrar till fantasilek. Rollekar utvecklar det sociala samspelet, språket och kommunikationsförmågan. Från 18+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!