Magna-tiles hus (magnetiska byggplattor, 28 bitar)

Ultimata Magna-tiles-setet för husbyggen! Släpp loss arkitektdrömmarna och designa ditt eget Magna-Tiles-hus. I setet finns byggplattor med olika former samt speciella delar som behövs för husbygget så som trappor och dörr. Återanvändbara stickers följer med. Plattorna innehåller specialmagneter som gör det möjligt att fästa dem i varandra precis som man vill. Från 3 år och uppåt. Magna-tiles byggset är alla kompatibla med varandra och kul för alla åldrar!
599 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
MGT-18332

Magna-tiles Hus innehåller 28 bitar: 2 st rektanglar, 6 st kvadrater, 13 st trianglar, 3 st "C" former, 2 st "T" former, 2 st trappor, 1 st dörr och 1 set 1 x set återanvändbara klistermärken.

Innehåller inga giftiga ämnen. Alla Magna-Tiles byggsatser är kompatibla med varandra. Från 3+ år. Magneter är farligt att svälja - ej för barn under 3 år.

Läs mer i bloggen om 4 sätt att leka med Magna-Tiles!

Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Magna-Tiles - where math, science and creativity meet

Magna-Tiles och Magna-Qubix är magnetiska byggplattor och byggklossar. De tillverkas av Valtech LLC, ett amerikanskt familjeföretag, och designades ursprungligen av en japansk lärare som ville inspirera och skapa ett intresse för geometri och STEM-ämnen bland sina elever.

Magneterna i både Magna-Tiles och Magna-Qubix är starka och roterbara så att byggbitarna sitter fast mot varandra oavsett hur man sätter ihop dem. Plasten och magnetdelar är av högsta kvalitet, BPA-fria och säkra för barn från 3 år.