Magna-tiles 32 bitar (magnetiska byggplattor i klara färger)

Bygg, skapa, lek och lär! Magna-tiles är innovativa, magnetiska, färgglada, transparenta plattor med vilka man kan bygga och skapa i 2D och 3D. Spännande effekter om man bygger mot ett fönster eller ljusbord...bygg på golvet, bordet, kylskåpet...använd fantasin och skapa fritt. Magneterna fäster vid varandra oberoende av hur du placerar dem. Magneterna är säkert inbakade i plattan-ingen risk att att de lossnar. Med Magna-tiles lär sig barnet mer om färg och form, matematik och självklart - att skapa kreativt och ha kul! Från 3 år och uppåt.
575 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
MGT-02132

Magna-tiles byggsats med 32 magnetiska bitar. Innehåll: 14 x små fyrkanter, 2 x stora fyrkanter, 4 x rätvinkliga trianglar, 4 x likbenta trianglar, 8 x liksidiga trianglar.

Material: BPA-fri ABS-plast utan ftalater. Innehåller inga giftiga ämnen.

Magna-Tiles alla byggsatser är kompatibla med varandra. Från 3+ år. Från Valtech. OBS! Då produkten innehåller magneter är den inte lämplig för barn under 3 år eftersom magneter är mycket farligt att svälja.

Läs mer i bloggen om 4 sätt att leka med Magna-Tiles!

Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Magna-Tiles - where math, science and creativity meet

Magna-Tiles och Magna-Qubix är magnetiska byggplattor och byggklossar. De tillverkas av Valtech LLC, ett amerikanskt familjeföretag, och designades ursprungligen av en japansk lärare som ville inspirera och skapa ett intresse för geometri och STEM-ämnen bland sina elever.

Magneterna i både Magna-Tiles och Magna-Qubix är starka och roterbara så att byggbitarna sitter fast mot varandra oavsett hur man sätter ihop dem. Plasten och magnetdelar är av högsta kvalitet, BPA-fria och säkra för barn från 3 år.