SmartMax Start (23 delar)

Stora magneter perfekta för små barn! Fascinerande magneter i ett startset för de mindre barnen. Alla magneter har nord och sydpoler. För att bitarna ska kunna sitta ihop krävs det att de attraherar varandra och har olika poler. Pinnarna i varma färger (gul, orange, rosa och röd) attraherar pinnarna i kalla färger (blå, grön, vit och lila). Kulorna kan sitta ihop med alla pinnar, oavsett färg, och på en kula kan man fästa upp emot 20 pinnar. Ett perfekt startset! Från 1 år.
499 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
SMX-309
Startset stora magneter från SmartMax. Innehåller 24 delar (12 mellanlånga stavar, 3 långa stavar och 8 metallkulor samt 1 instruktionsbok med tips och råd. Kompatibel med alla SmartMax set. Från 12+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE

SmartMax tillverkar helt säkra magneter för yngre barn. Alla magneter är stora nog för att inte kunna sväljas och det är inte möjligt att ta isär dem. Skapa kreativa konstruktioner i 2D och 3D genom att sammanfoga magneter med varm färg och magneter med kall färg. Kulorna drar till sig alla färger! Träna öga-hand-koordination, socialt samspel, färgigenkänning och logiskt tänkande.