Thinking Putty Magnetic - Strange Attractor (10 cm burk)

Magnetisk lera med spännande effekter! Strange attractor är namnet på en matematisk ekvation som är vanligt förekommande i kaosteorin. Ekvation skapar en fraktal-ett aldrig sinande icke-upprepande mönster i ett dynamiskt system. Thinking Puttys "super magnetics" leror är mjuka, smidiga, formbara-perfekta för att dra isär, studsa, sträcka och riva. Strange Attractor Thinking Putty har också en egen vilja. Leran har en djup, mystisk svart färg med gröna "sparkles" som kommer till liv när den laddas med den medföljande magneten. Förvara leran i burken när den inte används. Från 8 år och uppåt.
199 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 8+
I Lager
SKU
TP-ST020
Crazy Arons magnetisk Thinking Putty. Innehåller inga ftalater, PVC eller BPA. 90 gram lera i en plåtburk med medföljande magnet. Tillverkad i USA. Från 8+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Thinking Putty är en unik lera som finns i många olika utformningar och färger. Eftersom Crazy Aarons Thinking Putty är baserade på silikon polymerer har den fantastiska egenskaper som fascinerar de flesta. Leran tänjer sig som tuggummi, studsar som en boll, rivs sönder som ett papper, splittras som porslin och flyter ut i en pöl. Till detta torkar den aldrig. Thinking Putty tillverkas i USA och innehåller självfallet inga giftiga ämnen. Vad sägs om en Slime Putty, Vintergatan, eller kanske en magnetisk? Med ett brett utbud för både vuxna och barn har vi något för alla. Gör ditt val här nedan idag - vi levererar omgående.