My Monthly Magnetic Calendar

Väggkalender med 140 magneter! Hjälper barnet på ett kul sätt att få koll på år, månader, veckor och dagar. Två whiteboardtavlor som hänger ihop-den övre med en månad som fylls med datum, månadens namn och år (blanka magneter att skriva aktuella årtal medföljer) samt massa olika vanligt förekommande aktiviteter, den undre med utrymme för alla magneter man för tillfället inte använder. Fungerar fint med whiteboardpenna-medföljer inte. Hjälp barnet att göra i ordning kalendern inför varje ny månad, prata om vad som kommer hända under månaden mm. Rekommenderas från 4 år och uppåt. Kalendern är på engelska. OBS! Magneter är farligt att svälja-ej för barn under 3!
239 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
MD13788
Kalender med magneter från Melissa & Doug. 2 st sammanfogade whiteboardtavlor med ram av trä och 140 magneter. All text på engelska. Mått: 2 tavlor á 30 x 40 cm. Hänger samman med kraftiga band. Upphängningsanordning i form av ett rep/snöre-lätt att ta ner och hänga upp igen. Från 4+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Melissa & Doug är ett amerikanskt företag som grundades för över 20 år sedan i parets garage. Företaget tillverkar pedagogiska träleksaker, klossar, pussel, låtsasmat, magnetiska leksaker mm - alla med unik design och av högsta kvalité.