Labyrint med magnetiska kulor - djungel (HaPe)

Stor färgglad magnetisk labyrint! Lär känna djungeldjuren på färden genom djungeln. Förflytta kulorna med den magnetiska pennan. Pennan är fäst med ett snöre och kulorna ligger under en plexiglasskiva vilket betyder att det inte finns några lösa delar. Breda spår och okomplicerad design gör att labyrinten passar fint för de yngre barnen som också får möjligheten att träna upp penngreppet tidigt. Från 2 år.
429 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
I Lager
SKU
HP-1714
Magnetisk labyrint från HaPe. Tillverkad av trä, målad med vattenbaserade giftfria färger, täckt med en plexiglasskiva, detaljer av plast. Mått: 34 x 23 x 2 cm. Tränar finmotorik och koncentration. Från 2+ år.
Mer information:
CE-märkningCE

HaPe grundades i Tyskland på 80-talet och är i dag ett multinationellt företag som säljer leksaker i över 50 länder. Leksakerna är skapade för att inspirera till lek, fördjupa kunskaper och stimulera barnets nyfikenhet på att lära mer om världen vi lever i och ta vara på jordens resurser. Leksakerna är tillverkade av naturliga material målade med vattenbaserade färger och med företagets strikta kvalitets- och säkerhetsnormer.