Magnetiskt SuperMind

Populära Mighty Mind i en magnetisk version! Magnetiska SuperMind har geometriska brickor i olika färger och former. Mönsterkorten läggs i locket på metallådan och därefter kan barnet placera ut spelbrickorna. Magneterna ligger separat i lådan och det är tänkt att barnet först tränar utan magneterna eftersom det ger bättre träning av finmotoriken. När barnet behärskar att lägga bitarna utan magneter sätter man fast magneterna på de geometriska bitarna. Magnetisk SuperMind är en fortsättning på det prisbelönade MightyMind med en högre svårighetsgrad. Man startar med det lättaste kortet och arbetar sig upp mot de mer avancerade korten. Efter hand lär sig barnen att själva bygga och finna lösningar på de mest komplexa mönster. Idealisk att ta med på resan! Rekommenderas för barn i åldern ca 5-9 år. Ej för barn under 3 år.
459 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
MM204
Detta är en produkt för kreativ egenaktivitet för barn mellan 5 och 9 år. Vi rekommenderar att starta med MightyMind innan man introducerar SuperMind. Med Magnetisk SuperMind kan barnet kombinera brickor i olika former för att skapa figurer och egna designbilder. Det är ett bra hjälpmedel i matematikundervisningen, då SuperMind främjar förmågan till abstrakt tänkande. Magnetisk SuperMind utvecklar färdigheter och självförtroende som alla barn behöver. Metallådan innehåller 32 slitstarka spelbrickor i 6 geometriska former samt 30 olika mönsterkort i stigande svårighetsgrad. Svenska, norska och engelska instruktioner medföljer.Från 5+ år. Förpackningens mått: 26 x 21 x 3 cm. OBS - ej för barn under 3 pga smådelar och magneter.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Mighty Mind finns i 26 länder runt om i världen. MightyMind® och SuperMind® finns i olika versioner, både vanliga och magnetiska och genom olika svårighetsgrader får barnet nya, utvecklande utmaningar. Ett riktigt hjärngympapass som samtidigt bygger upp barnets självförtroende.