Smart Egg klurig labyrint (dino, mellansvårt - 22 rörelser)

Kul ägglabyrint! Tävla mot en kompis och se vem som snabbast kan föra staven igenom ägget från toppen till botten...eller försök att slå ditt eget rekord. Smart Egg finns i olika designer och svårighetsgrader. Dino är mellansvår, och här behövs icke-linjärt tänkande för att ta sig igenom labyrinten! Rekommenderad ålder 6 år och uppåt.
99 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 8+
I Lager
SKU
SE-3289034
Smart Egg plastägg med labyrint, stav och ställ. För lek, samlande, tävling och dekoration. Finns i flera olika svårighetsgrader. Detta ägg är "mellansvårt" (Level 13). Äggets mått ca 6 x 5 cm. Från 6+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
Smart egg toys - kluriga labyrint

Smart Egg - More than a Puzzle

Smart Egg är en ägg-formad labyrint som ska lösas med flera rörelser. Staven förs in i äggets topp, och ska sedan komma ut i äggets botten genom att man gör flera olika rörelser, vändningar och vridningar. Varje ägg har en svårighetsgrad baserad på antalet rörelser det tar att lösa problemet. Ägget levereras i ett paket med stav och stativ, påsk-äggen har även en upphängningskrok för dekoration. Att lösa ägget första gången är en utmaning, därefter kan man tävla med tid eller mot kompisar, med ögonbindel, bakom ryggen mm!

Smart Egg designades av Andras Zagyvai och vann "Best New Puzzle" år 2012 i World Puzzle Championships.