Mini-mosaikpussel (Plan Toys)

Skapa minimosaik! Fina mosaikbitar av trä som läggs i olika mönster. Olika former och färger, totalt 16 bitar som levereras i en fin liten plåtask med lock. Använd din fantasi eller skapa med hjälp av mönsterförslagen i lådan. Rekommenderas från 3 år och uppåt.
99 kr
Eko CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
I Lager
SKU
PT-4131
Mosaikbitar i trä från PlanToys. Innehåller 26 bitar. Utvecklande för kreativiteten, språket och kommunikationsförmågan. Tränar finmotoriken och matematiskt tänkande. Lådans mått: 8,5 x 8,5 x 5 cm. Designidéer följer med. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
EkoEko
Ej under 3EjUnder3

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!