SmartMax Mina första bondgårdsdjur

Säkra magneter för de yngre barnen! 6 fina djur från bondgården, alla består av 2 delar. 4 av djuren hålls ihop med en stor säker magnetstav, de två fjäderfäna byggs ihop till en vobblande figur. Bygg djuren som de "ska" vara eller uppfinn nya lustiga bondgårdsdjur..hästgrisar och lammkor t ex! Låt även de allra yngsta barnen utforska magnetism - med ett säkert lekset från Smartmax är det ingen fara för att barnet sväljer eller skadar sig. Rekommenderas för barn i åldern ca 1-5 år.
329 kr
CE Prisbelönad
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
SMX221
Magnetset Smartmax i 16 delar. Innehåller 12 djurdelar att bygga 6 djur med och 4 stora magnetstavar. Magnetstavarna är ca 7 cm långa. 100% kompatibla med andra Smartmaxdelar. Godkända från 1 år. Rekommenderad ålder 1-5 år.
Mer information:
CE-märkningCE
PrisbelönadPrisbelönad

SmartMax tillverkar helt säkra magneter för yngre barn. Alla magneter är stora nog för att inte kunna sväljas och det är inte möjligt att ta isär dem. Skapa kreativa konstruktioner i 2D och 3D genom att sammanfoga magneter med varm färg och magneter med kall färg. Kulorna drar till sig alla färger! Träna öga-hand-koordination, socialt samspel, färgigenkänning och logiskt tänkande.