Sushi lekset i trä (från Plan Toys)

Älskar ditt barn sushi? Då är det här det optimala matleksetet. 5 risbollar, 5 "toppings", 2 kardborreband att snurra runt valda bitarsojaflaska, sojaskål och serveringsbräde. fisk och risbitarna är alla försedda med kardborrefäst så att de lätt kan sammanfogas. Meshiagare! Smaklig måltid på japanska alltså... Från 2 år.
389 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
PT-3627
Lekmat sushi med 15 delar från Plan Toys. Material: Trä, tyg, PlanWood, kardborreband av polyester. Rollekar stimulerar fantasin och kreativiteten och utvecklar koordinationen, språk, kommunikation och sociala färdigheter. Från 2+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!