Tinyly figurer Berry och jordgubben Lila (från DJeco)

Berry älskar jordgubbar! Berry har rörliga armar och vridbart huvud och har med sig en tekanna och en kopp hon kan hålla i själv. Lilla minikompisen Lila hänger såklart med i jordgubbslandet...och i förpackningen där allt har jordgubbstema! Från 4 år och uppåt.
159 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
DJ06943
Samlar och lekfigur Tinyly från Djeco. Berry & Lila - setet innehåller docka med rörliga armar och vridbart huvud, liten jordgubbskompis, mugg och karaff som dockan kan hålla i. Dockan är ca 7,5 cm hög. Tillverkat av plast. Förpackningens storlek: 9,5 x 12,5 x 4 cm. Från 4+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.