Tinyly figurer Flore och Bloom (Djeco)

Flore är en riktig trädgårdstjej! Tinyly figurer har alla rörliga armar och vridbart huvud. Flore älskar att vara i trädgården och kommer till dig tillsammans med sin söta blomvän Bloom, en vattenkanna och en korg full med blommor. Figurer som är roliga att leka med, kul att samla på och jättefina att pynta med i barnrummet. Rekommenderad ålder 4-9 år.
159 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
DJ06944
Lek och samlarfigur från Djecos serie Tinyly. Flore & Bloom innehåller docka med rörliga armar och vridbart huvud, liten blomfigur, vattenkanna och blomkorg. Dockan är ca 7,5 cm hög. Material: plast. Förpackningens storlek: 9,5 x 12,5 x 4 cm. Från 4+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.