Lekset - kirurg (från Plan Toys)

Allt för den blivande kirurgen! Viktiga instrument som kirurgkniv, tång, sugpump, instrumentskål, munskydd och blodstoppare som förvaras i det praktiska fodralet. En uppvikbar modell av tyg med kardborrefästen där den lilla kirurgen kan träna på att placera organen (hjärta, lever, njure och magsäck) på rätt plats. Lungorna är fastsydda. och Ett underbart lekset i tyg, trä och miljösmarta materialet PlanWood. Från 3 år.
489 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
I Lager
SKU
PT-3703
Lekset kirurg från Plan Toys. Material: trä, PlanWood, tyg och en liten plastdetalj på sugpumpen. Referensmått: Kirurgkniven är 12 cm lång. Rollekar stimulerar fantasin och kreativiteten och utvecklar koordinationen, språk, kommunikation och sociala färdigheter. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!