Lil Davinci® tavelram (A3 - vit)

Visa upp ditt barns stora konstverk!

Låt ditt barn få veta att du uppskattar teckningarna du får genom att exponera dem på väggen i en snygg och praktisk tavelram. Lil Davinci är en stilren vit ram som enkelt öppnas från långsidan när du vill lägga in ett nytt konstverk - utan att du ens behöver ta ner ramen från väggen!

Gissa om den uppmuntrade lilla konstnären blir stolt och glad och skapar ännu fler underbara mästerverk!

Ramen har plats för teckningar i A3-storlek och du kan enkelt växla mellan att ha ramen stående och liggande. En perfekt present till andra föräldrar, mor och farföräldrar.

599 kr
I Lager
SKU
LD-A3W

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Lil Davinci är en vit tavelram av högkvalitativt MDF-trä med glas och en vit bakgrund. Lätt att hänga upp på väggen- använd pappersmallen, skruva eller spika, ta bort mallen och häng enkelt upp ramen.

Lil Davinci® Art Frame har plats för teckningar av A3 storlek. Upp till 50 papper kan förvaras i ramen.

Yttermått 49 x 36,5 cm. Lil Davinci finns även i svart och A4 storlek samt träfärgad.

Häng din Lil Davinci tavelram - läs mer i vår blogg!

Öppningsbara ramar till barnens konstverk!

Liksom många av våra varumärken startades Dynamic Frames av en mamma som i detta fall ville ha ett bra sätt att visa upp barnens teckningar.

Det är inte bara enkelt att byta bilderna i dessa unika ramar utan det finns också ett lagringsutrymme i som gör det möjligt att spara upp till 50 konstverk där! Det smarta väggfästet gör att du superfort kan växla mellan liggande och stående position på ramen.