Lil Davinci® tavelram (A4 - svart)

En stilren tavelram att visa upp barnens konst i! Ditt barns teckningar är en stor glädjekälla för dig, men hur ska du visa upp dem på bästa sätt när kylskåpet inte räcker till? Den här snygga ramen är lösningen - du öppnar den på långsidan (ramen kan hänga kvar på väggen) och placerar den nya teckningen över den gamla. De gamla konstverken förvaras  på så sätt i själva ramen. Med ett enkelt handgrepp ändrar du ramen från stående till liggande utan extra hål i väggen. Passar A4 format. Ramens yttermått är 37,5 x 30 cm. En perfekt present till dig själv, mor och farföräldrar. Passar även fint  för fotografier, menyer, diplom mm. 

Reducerat pris 299 kr Ordinarie pris 379 kr
Ej lämplig för barn under 3 år
I Lager
SKU
LD-A4B

Lil Davinci svart öppningsbar tavelram av trä med glas och en vit bakgrund. Enkel upphängning med hjälp av en pappersmall som tejpas upp på väggen. Skruva eller spika därefter fast ramen. Lil Davinci® ramen har A4 storlek och plats för upp till 50 papper. Yttermått 37,5 x 30 cm. Tillverkad av högkvalitativ MDF. Lil Davinci svart ram finns även i A3 storlek, vit ram (A4 och A3) och träfärg (A4).

 

Läs i vår blogg om hur du enkelt hänger din tavelram!

Mer information:
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Liksom många av våra varumärken startades Dynamic Frames av en mamma som i detta fall ville ha ett bra sätt att visa upp barnens teckningar. Det är inte bara enkelt att byta bilderna i dessa unika ramar utan det finns också ett lagringsutrymme i som gör det möjligt att spara upp till 50 konstverk där!