Kortspel - Lilla Familjen

Ett härligt kortspel för hela familjen - som även är lämplig för de mindre barnen! Kortleken består av Lilla familjen - sju löjliga familjer med fyra personer i varje familj (mamma, pappa, son och dotter) - en familj är fulländad när kortspelaren har alla fyra medlemmar av familjen i handen. Detta spel kommer garanterat locka fram skratt och skapar en mysig familjestund. Rekommenderad från 4 år.
105 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
DJ05101
Kortspel från Djeco. Förpackningens mått: 11.7 x 8.5 x 2.8 cm. Spelregler på svenska. För 2-4 spelare. Ett trevligt 10 minuters spel som passar hela familjen. Från 4+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.